Pagina's

translate

woensdag 15 januari 2014

Mini pizza zonder deeg (hoofdgerecht)


Heb je net als mij ook soms zo'n zin in iets als pizza?
Onderstaand recept voor minipizza's zijn volkomen metabolic verantwoord en nog eens heel lekker ook! Vooral variëren en experimenteren met ingrediënten die jij lekker vindt.

Minipizza zonder deeg


  • 20 g diepvriesspinazie, ontdooid
  • 20 g ui, gesnipperd
  • 10 g tomaat, gekookt en gepureerd
  • 1 teen knoflook
  • zout, peper
  • 100 g portabello's, steeltje van de hoed verwijderen en de steeltjes in stukjes snijden
  • 1 el olijfolie
  • 100 g buffel mozarella
  • italiaanse kruiden
Bak de stelen van de portabello's met de ui en de knoflook even in de olie. Leg de hoedjes in een ovenbestendige schaal. Meng de uitgelekte spinazie met de roergebakte steeltjes/ui mengsel, tomatenpuree en de zout en peper. Verdeel het mengsel over de hoedjes. Verdeel de mozarella over de portabello's en bestrooi het met italiaanse kruiden. Laat het geheel even warm worden in de oven (10-15 min op 200 graden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten