Vegetarische Romige Paddenstoelengoulash
- 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood, fijngehakt (1 uur weken in hete bouillon)
- 100 ml hete kruidenbouillon
- 2 el ghee
- 145 g oesterzwammen
- 15 g sjalotten, heel fijngehakt
- 120 g gemengde paddenstoelen (voor overige eters paddenstoelen aanvullen, 300 g p.p.)
- 1 teen knoflook, heel fijngehakt
- 1/2 theel tijm
- 1/2 theel salie, fijngehakt
- 1/4 theel paprikapoeder
- (voor overige eters 100 ml room)
- zout-peper
Smelt ghee en fruit sjalotten, knoflook, tijm en
salie 2 minuten (niet laten kleuren!). Alle paddenstoelen tegelijk
toevoegen en 6-7 minuten bakken totdat ze vocht loslaten.
Paprikapoeder, eekhoorntsbrooed met vocht en eventueel room
toevoegen. Nog 5 minuten verwarmen, niet koken. Eventueel op smaak
brengen met zout en peper.
Wanneer er mensen zijn die rijst mogen eten dan is een beetje zilvervliesrijst erbij, natuurlijk heel lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten